Materiaalipankki
left
right

Lastenoikeusjärjestö Plan etsii uusia Lapsen oikeuksien lähettiläitä

Etsitkö osa-aikaista työtä globaalikasvatuksen teemojen parissa? Plan etsii uusia, aktiivisia Lapsen oikeuksien lähettiläitä.
Maailman ympäri -pelistä
Maailman ympäri
-pelissä Kilppari ja Lynxi johdattelevat 5.-6.-luokkalaiset lapsen oikeuksien maailmaan.
Lapsen oikeuksien kymppi
Lapsen oikeuksien kymppi – Globaalikasvatuksen opetuskokonaisuus 5.-6. luokkien opetukseen

Barnets rättigheter
Barnets rättigheter x 10 – undervisningshelhet för global fostran i årskurserna 5 och 6

Tietoa Planista
Joko tiedät, mikä Plan on ja minkälaista Planin toiminta on niin Suomessa kuin kansainvälisestikin?
Koulutus
Plan tarjoaa opettajille koulutusta lapsen oikeuksista mediakasvatuksen näkökulmasta.
Lapsen oikeuksien lähettiläät
Planin lapsen oikeuksien lähettiläät innostavat lapsia ja nuoria pohtimaan lapsen oikeuksiin liittyviä teemoja.

Materiaalipankki Ajankohtaista Tietoa Planista
Täältä löydät kaikki Planin tarjoamat materiaalit opetuksen tueksi. Täältä löydät ajankohtaiset uutiset koskien Planin toimintaa ja yhteistyötä koulujen kanssa. Lisätietoa Planista ja Planin toiminnasta löydät tätä kautta.